Dorohoi News Logo

RETETE CULINARE:

01 Sep 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: 1 blat de tarta 140 g unt fara sare 150 g ciocolata de menaj 8 lingurite pudra de cacao un varf de lingurita de sare 4 oua 200 g zahar pudra 3 linguri cu smantana Mod de Preparare: Pentru inceput puneti untul, ciocolata, pudra
dorohoinews.ro Ingrediente: 2 buc piept de pui 2 morcovi 1 radacina patrunjel mare 1 bucata telina 1 lingurita piper boabe negru 200 ml smantana 2 galbenusuri 60 g orez 1 lamaie 2 lingurite sare 3 linguri ulei patrunjel, marar proaspat Mod de Preparare:
29 Aug 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: 500 g. creier porc/vita 1 ceapa cateva boabe de piper sare 1, 2 morcovi 1 foaie de dafin apa pentru fiert ulei pentru prajit faina, pesmet pentru tavalit oua, vreo 2 Mod de Preparare: Se spala in mai multe ape creierul; se lasa
dorohoinews.ro Ingrediente: 800 g file de salau (sau orice alt peste file) O lamaie O rosie O cutie de ciuperci 350 g de smantana grasa (recomand smantana pt gratit, din aceea UHT) Mod de Preparare: Se asaza cateva feliute de lamaie pe fundul vasului (va sfatuiesc
dorohoinews.ro Ingrediente: 1 kg mere 2 lingurite scortisoara pudra 50 g unt, topit Crema 6 galbenusuri 250 g zahar 2- 3 pliculete de zahar vanilat 1 l lapte 5 linguri faina Bezea 6 albusuri 6 linguri zahar Mod de Preparare: Treceti merele curatate
dorohoinews.ro Mujdeiul trebuie preparat astfel: Peste căţeii de la o căpăţână de usturoi, se pune o linguriţă de sare grunjoasă şi o linguriţă de miere de albine. Se freacă bine în piua de lemn sau mojar de ceramică, până se obţine
25 Aug 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: 250 g branza de vaci 200 g faina 3 oua 100 g zahar, 1 pliculet zahar vanilat 1 lingurita rasa bicarbonat de sodiu 100 ml ulei putina sare Mod de Preparare: Amestecam branza de vaci cu 150 g faina, cu galbenusurile, bicarbonatul
24 Aug 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: 500 g cașcaval, 2 ouă, 1 lingură lapte, 100 g făină, 100 g pesmet, 100 g unt sau ulei. Mod de Preparare: Alegem un cașcaval care să nu fie rotund, pentru a avem felii dreptunghiulare. Cașcavalul se taie în patru felii
dorohoinews.ro Ingrediente: 400 grame paste (de preferat macaroane) 400 g brânză dulce de vacă 250 g zahăr coaja de la o lămâie rasă 2 ouă 1 esenţă rom 1 plic zahăr vanilinat dulceaţă de zmeură sau zmeură proaspătă pentru ornat Mod
dorohoinews.ro Ingrediente: 3 sfecle roşii 2 cartofi 750 ml apă 2 linguri smântână 2 linguri ulei de măsline pătrunjel   Mod de preparare: Se spală cele trei sfecle şi se pun la fiert în coajă, în apă cu puţină sare, ca
dorohoinews.ro Ingrediente: 1,2 kg pui 1 ceapă 150 g bacon 4 căţei usturoi tocați 500 ml vin alb sec 250 ml supă de pui 180 ml smântână de gătit sare, cimbru și piper după gust 1/2 legătură pătrunjel proaspăt tocat Mod de Preparare:
dorohoinews.ro Ingrediente: BLAT: 7 oua 200 g faina 150 g zahar 1 esenta vanilie 1 pliculet praf de copt 60g unt topit. GLAZURA: 200 g zahar 150 g unt 230 ml apa 150 g cacao 250 g nuca de cocos. Tava (30x19cm). Mod de Preparare: Mixam timp de 10 minute
dorohoinews.ro Ingrediente: 5 piepti de pui 1/2 ardei gras verde 2 rosii 150 g cascaval ras patrunjel verde delikat. Mod de Preparare: Se taie cubulete mici jumatatea de ardei gras si rosiile si se amesteca cu patrunjelul tocat marunt si cascavalul ras. Pieptul
dorohoinews.ro Ingrediente: aprox. 1 kg carne de vita sau de porc, 500 g sos de rosii pentru friptura, o cutie de ciuperci sau piure de cartofi, patrunjel verde pentru decor, sare, piper, condimente, un pahar de vin, ulei. Mod de Preparare: Asadar mai intai
dorohoinews.ro Ingrediente: 2 dovlecei 2 morcovi medii 2 cepe un ardei gras 50 g smantana 2 oua 150 g sunca 200 g cascaval o legatura patrunjel 2 linguri ulei masline sare piper Mod de Preparare: Curatam si taiem lumele: cepele, dovleceii, morcovii rondele
dorohoinews.ro Maioneza se poate face și fără ulei și iese la fel de gustoasă, chiar mai sănătoasă. Iată cum o faci acasă. Ingrediente: 1 gălbenuș de ou fiert tare 1 gălbenuș crud 1 lingură muștar simplu 4 -5 linguri brânză de vaci Sare
dorohoinews.ro Ingrediente: 500-600 g piept de pui o bagheta 4 rosii o salata verde 200 g cascaval 3 bucatele usturoi sucul de la o lamaie sucul de la o portocala o lingurita zahar busuioc uscat cimbru uscat ulei de masline sare piper. Mod de Preparare:
dorohoinews.ro Ingrediente: 140 g faina 3 oua 40 g margarina Rama 100 g zahar 1 lingurita praf de copt 1 pliculet vanilie 2 mere mari un praf de sare 1/2 lingurita scortisoara  zahar pudra si migdale feliate pentru decor Mod de Preparare: Intr-un bol
13 Aug 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: un piept mare de pui fiert o telina potrivita castraveti murati jumatate de salata verde ardei gras pt decor sos remoulade sare piper ulei otet Mod de Preparare: Telina se da pe razatoarea mare. Se pune in bol. Apoi, de jur imprejur
dorohoinews.ro Ingrediente: 2 fileuri de pastrav somonat ulei de masline sare, piper Mod de Preparare: Spalam rapid fileurile sub jet de apa rece dupa care le tamponam cu servetele absorbante pentru a indeparta excesul de apa. Le taiem in bucati portivite, saram
retete culinare de la 2761 la 2780 din 4595
<<<134135136137138139140141142143144>>>
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web