Dorohoi News Logo

RETETE CULINARE:

dorohoinews.ro Ingrediente: 200 gr ciocolată neagră 150 gr de unt semisat 150 gr de zahăr 4 ouă 100 gr de făină aromă de vanilie (opțional) Mod de Preparare: Spargeți ouăle în bolul de salată și adaugați zahărul. (Puteți adăuga aromă
dorohoinews.ro Ingrediente: 12 foi de aluat filo 50 gr unt 50 ml ulei de măsline 2 ou 250 ml lapte 1 linguriță rozmarin uscat 1/2 linguriță de sare 1/2 linguriță de piper 1 baton de brânză de capră 3 linguri de miere (+/-) Decor: Nuci (fistic,
dorohoinews.ro Ingrediente: Prima marinadă: 250 gr pui (2 fileuri) 250 ml de lapte A doua marinadă: sare piper 1 cățel de usturoi 1 bucată mică de ghimbir proaspăt 1 lingură de lapte Crusta: 150 gr amidon de cartofi sau amidon de porumb (+/-) 1/2
02 Apr 2024
dorohoinews.ro Ingrediente - Lasagna: 2 dovlecei sare grunjoasa Umplutura: 1 lingura ulei de masline 1 catel de usturoi 1 kg spanac 450 gr ricotta 120 gr mascarpone 20 gr parmezan ras 1 lingurita piper 380 gr sos tomate 100 gr mozzarela rasa Mod de
dorohoinews.ro Ingrediente pentru 3-4 borcane mici (220 grame): cinci lămâi potrivite 800 g zahăr 550 ml apă un baton vanilie coaja rasă de la o jumătate de lămâie (bio) Mod de preparare: Se spală lămâile și se îndepărtează
dorohoinews.ro Ingrediente: 500 gr frunze de ștevie 1 legătură de ceapă verde 2 căței de usturoi 2-3 linguri de ulei 200 gr orez 200 gr pastă de roșii 1 ardei roșu, opțional sare și piper după gust 1 legătură de pătrunjel verde. Mod de preparare:
dorohoinews.ro Ingrediente: 15 gr de unt 1 strop de ulei de măsline 1 eșalotă 250 gr ciuperci champignon 50 gr spanac proaspăt sau congelat 200 ml smântână vegetală (aici din soia) sare piper rozmarin 1 praf de nucșoara 2 aluaturi de foietaj 1
29 Mar 2024
dorohoinews.ro Ingrediente: jumătate de kg de fasole uscată 4-5 cepe mari 4 linguri ulei jumătate de căpățână de usturoi 2 linguri pastă de tomate sare piper Mod de preparare: Fasolea se pune la înmuiat în apă călduță cu câteva
dorohoinews.ro Ingrediente: 100 gr bacon afumat  200 gr de faină 10 gr praf de copt (1 plic) piper 3 ouă 100 ml ulei de măsline 100 ml de lapte 10 nuci 1 baton de brânză de capră (180 g) Mod de Preparare: Începeți prin a rumeni baconul
dorohoinews.ro Ingrediente: 500 g faina, un praf de sare, 10 g praf de copt, 10 g bicarbonat, 5 linguri cacao, 300 g zahar, 50 ml ulei, 400 ml apa, 5 linguri cu gem de caise, 300 g nuci. Glazura: 50 ml apa, 100 g zahar, 3 linguri cacao. Mod de Preparare:
dorohoinews.ro Ingrediente: 450 g spanac (congelat), 2 cepe, 2 catei de usturoi, 100 g ciuperci, 500 g cartofi, 5 oua, sare, piper. Mod de Preparare: Cartofii se pun la fiert in coaja. Spanacul se decongeleaza. Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt.
25 Mar 2024
dorohoinews.ro Ingrediente: 450 g paste 3 rosii medii 300 g broccoli 400 g ciuperci (eu am folosit la conserva) 150 g masline fara samburi 100 g iaurt sare piper oregano. Mod de Preparare: Fierbem pastele si le scurgem intr-o sita. La fel procedam cu broccoli,
dorohoinews.ro Ingrediente: 100 g fulgi de cocos, 50 g alune, 1/4 lingurita scortisoara, esenta de vanilie, 3 albuse, un praf de sare, 150 g zahar. Mod de Preparare: Amestecam fulgii de cocos cu alunele macinate, scortisoara si esenta de vanilie.  Albusele
dorohoinews.ro Ingrediente 4 ouă medii 125 gr zahăr 125 ml ulei 225 gr făină 25 gr cacao 1 praf sare 2 lingurițe esență de vanilie. Mod de preparare: Pentru reușita unui astfel de chec, va trebui să ții cont de câteva reguli esențiale. În
dorohoinews.ro Ingrediente: 150 g zahar, 150 g faina, 10 g praf de copt, 150 g nuca, 100 ml lapte, 3 linguri fulgi de ciocolata, 1 pliculet zahar vanilat, 5 oua, esenta vanilie. Mod de Preparare: Se bat galbenusurile cu zaharul, adaugam zaharul vanilat,
dorohoinews.ro Ingrediente: 2 dovlecei 2 oua pesmet 3 felii paine 2 lingurite boia dulce patrunjel 2 catei usturoi ulei sare piper Mod de Preparare: Se curate dovleceii de coaja, se scot samburii si se dau prin razatoare. Peste dovlecelul razuit se adauga
dorohoinews.ro Ingrediente: o salata verde 500 g ciuperci champignion 100 g somon afumat 2 linguri zeama de lamaie o jumatate legatura marar 2 linguri ulei masline sare. Mod de Preparare: Salata se spala bine, se rupe in bucati si se pune intr-un bol. Se curata
dorohoinews.ro Ingrediente: Pentru cartofi dulci copți: 3 cartofi dulci (ai noștri sunt foarte mari) 1 lămâie 3 linguri de ulei de măsline sare piper 1 linguriță de ierburi provensale 1 linguriță pudră de ardei Sos: 250 gr iaurt grecesc 1
18 Mar 2024
dorohoinews.ro Ingrediente: Pentru brownie: 200 gr ciocolata neagra 85 gr unt 50 gr zahar 50 gr faina 4 oua Pentru miezul de nuca de cocos: 250 gr nuca de cocos rasa 400 ml lapte condensat indulcit Pentru ganache-ul de ciocolata: 200 ml de smantana 200
dorohoinews.ro Ingrediente: 8 oua 8 linguri apa 16 llinguri zahar 16 linguri faina 1 lamiie/portocala-coaja 1 praf copt 200ml lichid pentru insiropat blaturi 1l/kg de iaurt cu gust de piersici 6 foi de gelatina 100 g zahar 2 doze mari de compot de piersici 100ml
retete culinare de la 21 la 40 din 4595
<<<1234567>>>
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web