Ingrediente:
3 oua
sare
piper
10 gr de unt
2 felii de paine sandvis
2 felii de cascaval
1 felie de sunca
ceapa verde tocata
Mod de Preparare: Bateti ouale cu sare si piper. Topiti untul intr-o tigaie si turnati omleta. Gatiti 2 minute la foc
Ingrediente:
500 g piept de pui
50 g măsline Kalamata fără sâmburi
100 g brânză Feta
100 g roșii
3 linguri ulei de măsline
O mână frunze de busuioc
Sare
Piper
Mod de Preparare: Roșiile se taie cuburi - în
Ingrediente:
300 g paste scurte
500 - 600 ml lapte
150 - 170 g Brie
350 g cascaval
50 g parmezan
1 lingura faina
sare, piper
un praf nucsoara
Mod de Preparare: Fierbem pastele conform timpului specificat pe ambalaj, le clatim si le lasam
Ingrediente:
100g tarate de ovaz (sau grau)
3 linguri iaurt
Putin piper
Putin sare
Putin curcuma
700g piept de pui feliat
Mod de Preparare: Pune iaurt peste carne, dupa care pun piperul, sarea, si curcuma apoi amesteca toate aceste ingrediente
Ingrediente:
400 g macaroane
600 g carne din conservă
50 ml apă
1 ceapă
2-3 căţei usturoi
1 roşie mare
3-4 frunze busuioc
200 g brânză Cheddar rasă
100 g parmezan ras
1 legătură pătrunjel
1 linguriţă oregano
1 lingură ulei
Ingrediente:
4 piepti de pui
40 gr unt (4 linguri)
2 linguri de suc de lamaie
6 catei de usturoi (4 intregi si 2 zdrobiti)
2 linguri de patrunjel tocat
1 lingurita de cimbru
4 fire de cimbru
sare
piper
putin ulei de masline
rondele de lamaie
orez
Ingrediente:
1 ananas
150 gr de ciocolată topită
semințe de susan
nucă de cocos rasă
migdale feliate
Mod de Preparare: Curățați ananasul și tăiați-l în felii. Scoateți centrul. Puteți folosi și felii de ananas în sirop,
Ingrediente:
2 lingurite cu unt
1 ceapa
150 gr de carne pui (1 piept)
1 catel de usturoi
Sare
Piper
100 gr ciuperci
100 ml smanatana
cepsoara
Mod de Preparare: Taiati ceapa, puiul si ciupercile in bucati. Topiti untul intr-o tigaie. Adaugati
Ingrediente:
4 piepti de pui
2 linguri de ulei de masline
2 lingura de miere
1 lingura de mustar Dijon cu boabe
1 lingurita otet de mere
1 lingurita boia dulce (sau iute)
1 lingurita de rozmarin uscat
sare
piper
Mod de Preparare: Amestecati
Ingrediente:
Gătitul cartofilor:
700 gr cartofi (dimensiuni mici-medii)
1 litru de apă
1 linguriță de sare de mare
Crusta de parmezan:
40 gr parmezan
4 linguri de ulei de măsline
1 linguriță praf de usturoi
1 linguriță rozmarin uscat
1/2
Ingrediente:
4 ouă
400 gr iaurt simplu îndulcit (sau 4 iaurturi simple și 4 linguri zahăr)
40 gr amidon de porumb
Mod de Preparare: Preîncălziți cuptorul la 180° C. Amestecați iaurtul, ouăle și amidonul de porumb. Turnați
Ingrediente:
Pentru marinadă:
60 ml sos de soia
2 linguri sirop de agave
1 lingură pasta de roșii
2 linguri ulei de susan
1 linguriță praf de usturoi
2 linguri oțet de orez
1 bucată de ghimbir proaspăt (răzuit)
1 șalotă (tocată)
Pentru
Ingrediente:
4 cartofi
150 gr crema de branza
2 felii de somon afumat
1 lingura de suc de lamaie
1 lingura marar tocat
sare
piper
Mod de Preparare: Spalati si stergeti bne cartofii. Infasurati-i apoi in folie de aluminiu pe fiecare. Bagati-i
Ingrediente:
15 clătite:
250 gr de făină
4 ouă
500 ml lapte
2 linguri cu ulei
1 linguriță extract de vanilie (sau cafea)
un praf de sare
Crema de tiramisu:
250 gr mascarpone
20 ml frișcă lichida cu 30% grăsime
50 gr zahăr pudră
1
Ingrediente:
1 aluat de foietaj patrat
3 oua
200 ml smantana
100 ml lapte
un praf de sare
un praf de piper
o jumatate de lingurita nucsoara rasa
3 morcovi (250 gr)
1/2 ardei rosu
1/2 rosie
masline negre
Mod de Preparare: Puneti ouale, smantana,
Ingrediente:
200 gr zahar,
8 mere,
dulceata visine,
un pachet unt
Blat:
5 oua,
5 lg zahar,
5 lg faina,
esenta vanilie
Mod de Preparare: 200 gr zahar se caramelizeaza intr-o cratita rotunda destul de inalta (se roteste cratita in asa fel
Ingrediente:
1 buc medalion somon,
2 buc rosii,
2 buc cartofi fierti,
2 buc ceapa verde,
1/2 lamaie,
2 linguri ulei de masline,
sare,
piper,
frunze de salata verde si masline pentru decor.
Mod de Preparare: Se va pune o cratita cu 1 litru
Ingrediente:
3 ouă
100 gr zahăr alb
150 gr pudră de migdale
1 linguriță extract de migdale amare
75 gr unt
25 gr migdale fulgi
Mod de Preparare: Se amestecă ouăle și zahărul până devin albe. Adăugăm pudra de migdale și extractul
Ingrediente:
un pui (~ 1,5 kg)
sare,
piper,
o ceapa mica,
1 catel de usturoi,
o lingura unt,
3 linguri pesmet,
o legatura de patrunjel tocat marunt,
4 linguri maioneza,
2 lingurite mustar.
Mod de Preparare: Se preincalzesta partea superioara
Ingrediente:
1 pachet foi de placinta
2 kg mere
200 g stafide
200 g nuci
200 g zahar
1 lingurita scortisoara
2 linguri cacao
Mod de Preparare: Nucile se coc pentru 10 minute la cuptor. Dupa ce se mai racesc se freaca intre maini, pentru a se