Dorohoi News Logo

Michael Jackson: Doi ani de la moartea starului

michael-jackson

Se împlinesc doi ani de la moartea vedetei. MTV propune, cu această ocazie, un weekend dedicat regelui muzicii pop.
Pe 25 iunie 2009 reprezentanţii spitalului la care fusese dus Michael Jackson anunţau că regele muzicii pop a murit. De atunci, întreaga familie Jackson a fost înconjurată de scandaluri, iar moartea violentă şi neaşteptată a vedetei încă este un subiect controversat.

În acest weekend, la MTV şi Pro FM, Michael se bucură de o altfel de mediatizare. Televiziunea va prezenta cele mai cunoscute videoclipuri şi documentare despre viaţa lui Michael, iar Pro FM va difuza un maraton de piese de succes ale artistului, scrie evz.ro.

"MJ World Cry" este o comemorare mondială a celui care a revoluţionat dansul şi muzica pop.
Fanii îl plâng pe Michael
Fanii vor aprinde simultan, sâmbătă seara, lumânări pentru idolul lor. Anul acesta, evenimentul este organizat atât la Bucureşti, în parcul Herăstrău, pe aleea Michael Jackson, cât şi la Cluj.

Mesajele pe care românii le trimit pe adresa fan clubului Michael Jackson vor fi introduse într-un balon umplut cu heliu, eliberat în timpul evenimentului.

Pe 21 iunie, Michael a fost declarat de revista NME cel mai bun cântăreţ al tuturor timpurilor, în faţa unor vedete ca Freddie Mercury sau Elvis Presley. (DorohoiNews.ro)
 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web