Dorohoi News Logo

O scrisoare de dragoste a ajuns la destinaţie după 53 de ani

scrisoare

O scrisoare de amor l-a întors în timp pe un bărbat din Statele Unite. Aceasta a ajuns la el abia acum, la 53 de ani după ce i-a fost trimisă de femeia care i-a devenit soţie. Din nefericire, scrisoarea pierdută a rezistat mai mult decât căsnicia lor.

Angajatei care se ocupă de sortarea corepondenţei la o Universitate din California nu i-a venit să-şi creadă ochilor când a găsit plicul ştampilat de poştă în februarie 1958. A încercat să-l găsească pe destinatar, însă i se pierduse urma. Iar expeditorul se iscălise doar "A ta pe vecie, Vonnie".

Când o televiziune locală a difuzat ştirea, s-a trezit cu un apel chiar de la destinatar.

Bărbatul, Clark Moore, nu fusese de găsit pentru că îşi schimbase numele. Dar a fost bucuros de veste. A spus că povestea de dragoste cu iubita lui de atunci s-a sprijinit intens pe serviciile poştei americane.

"Nu existau e-mail, iPod sau computere, aşa că ţineam legătura în stilul tradiţional", a spus Clark Moore.

Cei doi s-au şi căsătorit după terminarea facultăţii, dar au divorţat de câţiva ani. Au patru copii şi nu păstrează legătura. Motiv în plus ca bărbatul să fie nerăbdător să citească vorbele dulci scrise doar pentru el. Şi să aibă şi mai multă încredere în sistemul american.

Universitatea California i-a expediat acum un colet cu scrisoarea şi un tricou. Iar bărbatul în vârstă de 74 de ani a anunţat că dacă şi acest plic va ajunge după 53 de ani, va depune o plângere. (DorohoiNews.ro)
 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web