Dorohoi News Logo

Un șofer român de TIR a primit o amendă de 424.000 de euro! După ce i-a auzit povestea, judecătorul l-a condamnat la 4 ani de închisoare

amenda sofer tir

Un șofer român de TIR a primit o amendă de 424.000 de euro, în Franța. În urma declarațiilor făcute în fața judecătorului, a fost condamnat la 4 ani de închisoare.

Un șofer român de TIR, a primit o amendă uriașă. Gavril, 38 de ani, locuiește și lucrează în Spania. În urma unui control, în vama Boulou, vameșii au descoperit sub patul său 212 kg de rășină de canabis.

Șoferul român a recunoscut că primise canabisul în apropiere de Barcelona și urma să o livreze în Lyon. Marţi, a fost audiat în sala tribunalului din Perpignan, scrie lindependant.fr, citat de observator.tv.

Gavril, șoferul român de TIR, avea probleme financiare. Sa întâlnit cu un bărbat care i-a cerut să transporte drogurile pentru o sumă între 8.000 și 10.000 de euro. Cantitatea de canabis transportată de șoferul român valorează 424.000 de euro, dar vândut cu amănuntul, valoarea lui e de două milioane de euro.

În fața judecătorului, românul a recunoscut ca este dependent de jocurile de noroc, aceasta fiind cauza problemelor sale financiare. 

Tribunalul a decis că șoferul român va sta 4 ani după gratii şi trebuie să plătească o amendă de 424.000 de euro, valoarea stabilită de vameși a canabisului. Sursa: a1.ro

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web