Dorohoi News Logo

În 2019, va fi lansat cel mai tare iPhone: de ce o să te facă să-ți lași aparatul foto acasă

iphone-11

Până nu demult iPhone era considerat de mulți cel mai bun telefon pentru fotografii, dar nu mai este cazul în prezent. Pentru a contracara situația, cei de la Apple pregătesc o funcție specială pentru iPhone 11, iPhone 11 Max și iPhone XR 2. Totodată, compania are de recuperat în fața rivalilor de la Samsung și Huawei, care au luat un avans considerabil în lumea fotografiei cu telefonul.

Pentru ca noul iPhone să facă fotografii cât mai bune, Apple va implementa un sistem cu trei camere foto pe spate. Așadar, utilizatorii vor avea la dispoziție o cameră normală, una ultrawide și o alta cu zoom optic.

Dar asta nu este tot. Apple aduce îmbunătățiri și software pentru a crește performanța fotografică a noului telefon. Astfel, se pare că iPhone 11 va avea o funcție numită autocorect care ar putea corecta pozele pe care le faci.

Această funcție ar putea recompune o fotografie în așa fel, încât subiecții din imagine să nu mai fie „tăiați" greșit sau în afara cadrului.

Este foarte probabil ca aparatul foto să realizeze două fotografii și în cazul în care senzorul principal nu a surprins bine subiectul să folosească bucăți de fotografie din cadrul larg ca să întregească poza.

Dacă asta nu este îndeajuns, încât să te convingă să-l cumperi atunci trebuie să mai știi că viitorul telefon Apple va avea un procesor mai bun și mai eficient din punct de vedere energetic, va putea încărca wireless căștile AirPods, iar bateriile ar trebui să fie mai mari.

iPhone 11 Max ar avea o baterie de 3650 mAh și iPhone 11 vine cu un acumulator de 3322 mAh. Aici nu sunt schimbări semnificative față de ce-a făcut Apple până acum.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web