Dorohoi News Logo

Panică la New York! Un elicopter s-a prăbușit peste o clădire din Manhattan

Elicopter

Un elicopter s-a prăbuşit pe acoperişul unei clădiri din cartierul Manhattan din New York şi a produs un incendiu, a informat guvernatorul statului, Andrew Cuomo. O persoană a murit, relatează CNN şi CNBC.

Pilotul elicopterului care s-a prăbuşit pe o clădire din Manhattan a decedat, fiind singura persoană aflată la bord, iar autorităţile au informat că nu există alte persoane rănite, relatează ABC. Incendiul provocat în momentul prăbuşirii a fost stins, iar un oficial al Administraţiei Federale a Aviaţiei (FAA) a informat că nu există indicaţii că ar fi vorba de un atac terorist.

Prăbuşirea a avut loc într-o zi ploioasă şi cu ceaţă în New York. Atât aeroportul Newark cât şi LaGuardia reţin avioanele la sol din cauza vizibilităţii scăzute şi a fulgerelor. Chiar dacă totul pare să fi fost un accident, guvernatorul Andrew Cuomo a declarat: „Dacă eşti din New York, suferi de PTSD de la atacurile de pe 11 septembrie ... Aşa că imediat cum auzi că o aeronavă a intrat într-o clădire, cred că şi eu m-am gândit la ce s-a gândit fiecare newyorkez".

Un oficial de la Casa Albă a declarat că preşedintele Donald Trump a fost informat cu privire la situaţie. „O treabă fenomenală făcută de pompierii noştri minunaţi care se află la faţa locului. Vă mulţumesc pentru tot ce faceţi 24/7/365! Administraţia Trump vă stă la dispoziţie pentru orice aveţi nevoie", a scris Trump pe Twitter. Sursa: romaniatv.net

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web