Dorohoi News Logo

Șofer român cu o alcoolemie șocant de mare, urmărit de polițiști pe o autostradă din Germania

politia germania

Un sofer roman ce conducea o duba, in stare de ebrietate avansata, a fost urmarit de o patrula de politie pe autostrada A4, in Germania. Barbatul conducea haotic, de pe o banda pe alta, in dreptul intersectiei Nohra, spre Dresda, conform TAG24.

Potrivit politiei germane, angajatii Biroului Federal pentru Transportul de Marfuri au sesizat duba condusa de soferul roman, care circula haotic, pe toate benzile de sens de pe A4, la intersectia Nohra, in directia Dresda, potrivit portalului de stiri regionale TAG24.

Conform sursei citate, deoarece şoferul nu a reacţionat la semnalele de oprire, au fost chemaţi în ajutor şi poliţiştii rutieri. Aceştia au reuşit să oprească duba la joncţiunea Bucha. Astfel, poliţiştii au descoperit că pe partea laterală a vehiculului existau şi urme recente survenite după un accident rutier.

De asemenea, oamenii legii au stabilit, că bărbatul avea un nivel de alcoolemie de 3,59 la mie în aerul expirat. Românul a fost condus la secţia de poliţie, unde a fost examinat de un medic de urgenţă şi i-a a fost prelevată o probă de sânge.

Cercetat penal pentru conducere sub influenţa alcoolului, românului i-au fost reţinute cheile autovehiculului, a fost amendat cu 300 de euro şi în final a fost eliberat. Sursa: adevarul.ro

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web