Dorohoi News Logo

Un șofer de TIR român și-a ucis accidental colegul italian, trecând cu camionul peste el

accident-calcat-de-TIR

Un șofer de TIR român și-a călcat colegul italian, într-un moment de neatenție. Italianul era în ultima zi de muncă.

Guglielmo Gava, în vârstă de 63 de ani, a murit în ultima sa zi de muncă, înainte de a se pensiona. Un român, copilotul italianului, este cel care l-a accidentat mortal cu autocamionul, relatează publicația ilgazzettino.it.

Italianul a coborât din cabină iar colegul său român a virat dreapta, fără să observe că italianul se afla în calea mastodontului. A trecut pur și simplu peste el, iar echipajele de urgență nu au reușit decât să constate decesul acestuia.

Tragedia a avut loc vineri seară în zona industrială a localității Padania, Treviso. „Ne-am spus la revedere, a coborât din cabină și s-a dus pe trotuar. M-am uitat în oglinzi și am virat dreapta, nu mi-am dat seama că era în fața TIR-ului” a povestit românul, în vârstă de 50 de ani, polițiștilor.

Italianul avea un trecut controversat, au notat jurnaliștii din pensinsulă, fiind închis sub acuzații de spălare de bani și tăinuire, dar și asociere cu criminalitatea organizată. Multe dintre faptele sale au fost considerate însă precrise, iar ulterior a ajuns într-o funcție locală, echivalentă cea a președintelui de consiliu județean în România.

Sursa: stirileprotv.ro

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web