Dorohoi News Logo

Ghinion teribil! Româncă din Italia rănită după ce o bătrână ce s-a aruncat de la geam a căzut peste ea

Ambulanta

Ghinion teribil pentru o româncă din Italia. Femeia mergea liniștită pe stradă, spre serviciu, în Roma, când peste ea a căzut o pensionară care s-a aruncat de la etaj.

Batrâna ar suferi de depresie și din acest motiv ar fi încercat să își ia zilele. Din păcate, în cădere, a rănit-o grav pe româncă. Ambele femei au supraviețuit, dar sunt acum internate cu multiple fracturi la un spital din Roma.

Neobișnuitul accident s-a produs la amiază în cartierul Balduina din Roma. Românca mergea la muncă în momentul în care italianca a căzut peste ea. Ghinionul femeii ar putea fi noroc pentru bătrânica de 83 de ani din Italia. Și asta pentru că românca i-a atenuat căderea și i-a salvat viața.

Anca Mihai, jurnalist: „Nu își imagina că, mergând spre serviciu, i s-ar fi putut întampla un accident. Practic, la aceea oră, o bătrână a decis să se arunce de la etajul 3, din propria locuință și căzut efectiv peste conaționala noastră. Ceea ce putem să subliniem este că practic i-a salvat viața românca noastră. Dacă nu ar fi fost ea. bătrâna și-ar fi pierdut viața”.

Ambele femei sunt însă în stare gravă la două spitale diferite din Roma.

Anca Mihai, jurnalist: „Acum și bătrâna se afla internată în spital, ambele sunt în stare gravă, dar cel puțin mai există o speranță pentru ele. Ea locuia singură, vecinii au alertat familia și au venit și au văzut ce s-a întâmplat. Românca a fost găsită încă în viată, plângea, dar nu se putea mișca pe trotuar acolo unde s-a întâmplat”.

Potrivit presei din Roma, italianca suferea depresie și din această cauză ar fi vrut să își viața.

Sursa: Pro TV

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web