Dorohoi News Logo

Un microbuz românesc a fost blocat de poliție în Germania. Pasagerii au fost lăsați pe jos cu tot cu bagaje

microbuz-pasageri

Pasagerii unui microbuz românesc au fost coborâţi cu tot cu bagaje de polițiștii germani, după ce aceştia au descoperit că șoferul nu avea licență de transport. Românii au fost dați jos din vehicul, cu tot cu bagaje, și au fost nevoiţi să găsească alt mijloc de transport.   

Potrivit unui comunicat de presă al Direcției de Poliție Pirmasens, totul s-a petrecut sâmbătă după-amiază, 26 august 2023, pe drumul B10 în apropierea localității Hauenstein.

Poliţiştii au verificat în trafic microbuzul cu număr de înmatriculare românesc, care avea atașată o remorcă. În afară de șofer, în microbuz se aflau șapte pasageri, iar vehiculul era încărcat cu mai multe colete. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că șoferul nu are dovezi privind activitatea sa. De asemenea, s-a constatat că șoferul nu deținea un permis de transport comercial, scrie stiridiaspora.ro.

Autoritățile au interzis continuarea călătoriei pentru o perioadă, iar pasagerii au fost nevoiţi să-și găsească alternative pentru a-și continua călătoria.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web