Dorohoi News Logo

Caz bizar: O femeie de 23 de ani arată ca la 73 de ani

vitnameza

Doctorii au rămas uimiţi de o boală care au transformat o tânără de 23 de ani, într-o femeie de 73 de ani, în doar trei ani.

Nguyen Thi Phuong, din Vietnam, arată ca o persoană vârstnică, de când a fost lovită de ciudata boală, în 2008. Ea are o faţă plină de riduri, lăsată şi umflată. Soţul ei, Nguyen Thanh Tuyen, spune că dragostea pentru soţia sa, în vârstă de 26 de ani acum, nu a pierit. Femeia a purtat în ultimii ani o mască, dar acum s-a dus la doctori pentru a vedea dacă pot să o facă, din nou, tânără.

Doamna Nguyen crede că boala sa a fost cauzată de o alergie la fructele de mare şi spune că a avut o reacţie foarte violentă în 2008. Ea a cumpărat nişte medicamente de la o farmacie locală, pentru că nu avea bani să meargă la spital şi a continuat să se trateze cu medicamente naturiste.

Doctorii spun că este posibil ca folosirea pe termen lung a acestor medicamente să fi dus la îmbătrânirea prematură, întrucât conţin corticoizi, pentru a grăbi efectele remediilor.

În prezent, doctorii au acceptat să o ia la spital pe Nguyen pe gratis şi sunt de acord că corticoizii ar fi putut duce la această problemă. O vor trata pe femeie împotriva alergiilor, fiind siguri că între 50-70% din efectele bolii vor dispărea. (DorohoiNews.ro)

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web