Dorohoi News Logo

„Fetiţele” din România sparg piaţa prostituţiei la Paris

prostituate

Criza îşi pune amprenta şi pe cea mai veche meserie din lume. Binecunoscutul fief al prostituatelor pariziene, pădurea Bois de Boulogne, a fost luată cu asalt de vânzătoarele de plăceri din România, care, alături de cele din Bulgaria, fură pâinea de la gura autohtonelor, negociind tarifele direct cu clienţii şi practicând tarife mai mici decât ale localnicelor, multe dintre ele veterane.

Într-un material realizat de Le Parisien, pe aleile pădurii de câteva sute de hectare, prostituatele cu vechi state de serviciu, multe trecute bine de prima tinereţe, arată cu degetul spre concurenţa din România, Bulgaria şi chiar Spania, scrie jurnalul.ro.

“Românii şi bulgarii nu respectă codurile”, se plânge o femeie în jur de 50 de ani. “Este din ce în ce mai greu să munceşti! Clienţii negociază, nu vor să plăteasca preţul cerut, iar fetele din Est vin şi cer cu 20 sau 30 de euro mai puţin decât noi”, mai spune veterana din Franţa, completată de o colegă ce îşi exprimă şi se consideră agasată de... traficul cu carne vie exercitat sub ochii săi.

Încă de la orele prânzului, maşini încărcate cu tinere românce se opresc pe aleea Longchamp. Ies în grupuri şi ocupă poziţii de-a lungul drumului, având grija să nu se amestece niciodată cu celelalte prostituate. Bărbaţii, sau mai degrabă “peştii”, nu sunt niciodată departe şi îşi apără cu înverşunare teritoriul, confirmarea venind chiar din partea unui poliţist local: ”Reţelele balcanice, apărute în pădurea Boulogne, sunt extrem de bine organizate. Cel mai adesea sunt afaceri familiale. Tinerele sunt obligate să se prostitueze chiar de părinţii lor”.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web