Dorohoi News Logo

Video tulburător: O adolescentă s-a filmat în timp ce îşi dezvăluia povestea tragică

video-tulburator

Kait, o adolescentă din Michigan, SUA, a realizat un videoclip tulburător despre mama ei, care s-a sinucis. Fata apare în faţa camerei cu un zâmbet larg, dar cu o poveste tragică în spate, potrivit dailymail.co.uk.

Filmarea face furori pe internet reuşind să întristeze mii de oameni din întreaga lume. La început, Kait postează mesaje despre prietenii săi extraordinari, care o consideră "una dintre cele mai puternice fete din lume", după care dezvăluie un secret tulburător. Mesajul pe care îl are în mână spune: "În 5 octombrie, 2011, mama mea a murit... am gasit-o spânzurată în padure. S-a sinucis."

După ce a arătat o fotografie cu mama ei, pe care a sărutat-o, Kait a explicat că motivul pentru care zâmbeşte, în loc să fie tristă sau să plângă este acela că mama ei ar fi vrut ca ea să fie fericită, după care a ridicat un nou mesaj: "Ea iubea să mă vadă zâmbind".

Adolescenta a arătat mai multe fotografii ale mamei sale zâmbind şi spunând că "am cel mai bun înger păzitor".

Pe sfârşitul filmării ea spune că dacă cineva are gânduri de sinucidere, trebuie sa ceară ajutor, pentru că viaţa poate deveni mai bună. Kait mai sărută o dată fotografia mamei şi încheie filmarea făcând cu mâna către cameră.

Videoclipul postat, a fost urmărit aproape 80.000 de oameni în trei săptămâni.


Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web