Dorohoi News Logo

ŞOCANT: Ce au găsit medicii în stomacul unui bărbat

operatie

Un bărbat a ajuns la spital acuzând dureri abdominale insuportabile, iar medicii au fost şocaţi de ceea ce au găsit în stomacul acestuia.

Kamleshwar Singh a ajuns la un spital din India cu dureri insuportabile, iar medicii au fost şocaţi să descopere în stomacul acestuia aproape 6 kilograme de metal, scrie dailymail.co.uk. La radiografie, medicii au văzut în stomacul bărbatului trei chei, 431 de monede, 196 de gloanţe şi 17 zăvoare mici. Deşi toate obiectele metalice au fost îndepărtate chirurgical de către medici, bărbatul a murit.

"Pacientul a consumat obiecte mici de fier în ultimele nouă luni", a declarat Bhojram Dewangan, directorul centrului unde a fost tratat bărbatul. Toate obiectele de fier se aflau la baza stomacului pacientului, care era suspectat de schizofrenie. Prietenii şi familia bărbatului nu păreau să cunoască obiceiurile acestuia de a înghiţi obiecte de fier.

"Soţul meu se plângea de dureri frecvente de stomac şi nu a dormit în ultimele patru săptămâni", a declarat soţia bărbatului decedat. Medicii sunt de părere că, în afară de schizofrenie, bărbatul avea alte probleme psihiatrice care îi creau un apetit pentru obiecte străine.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web