Dorohoi News Logo

Fosta Miss Venezuela a murit de cancer, la 28 de ani

Fosta-Miss-Venezuela

Eva Ekvall, fosta Miss Venezuela, a murit de cancer la san la varsta de 28 de ani, la doi ani de cand a fost diagnosticata, a anuntat familia ei.

Tanara, mama a unui copil, a murit sambata in Houston, Texas, intr-un spital, relateaza Daily Mail. Fiica a unui american si a unei femei din Jamaica, Eva a fost incoronata miss in 2000, desi niciodata nu i-a trecut macar prin cap ca ar fi putut deveni miss. S-a intamplat insa sa fie concediata, moment in care s-a prezentat la o agentie, unde cei prezenti au ramas muti de uimire, spunand ca o au in fata pe viitoarea Miss Venezuela.

Ulterior, la 18 ani, Eva s-a clasat pe locul trei la Miss Universe. A imbratisat apoi cariera de prezentator de stiri, jucand si in filme. In februarie 2010 a fost diagnosticata cu cancer la san si a urmat 8 luni de tratament, inclusiv chimioterapie, radiatii, fiind supusa si unei masectomii.

Pe cand era inca in viata, Eva a povestit ca a observat un nodul la unul din sani, insa l-a pus pe seama schimbarilor ce aveau loc in corpul ei, odata cu sarcina. Tarziu, prea tarziu s-a gandit ca matusa ei avusese cancer la san de doua ori, iar bunica ei murise de pe urma aceleiasi boli. In ciuda bolii, a continuat sa munceasca, machiajul ascunzandu-i urmele pe care boala i le lasa pe fata.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web