Dorohoi News Logo

O poveste uimitoare! Doi gemeni născuţi la doi ani diferenţă

gemeni

Gemenii Lexi şi Ruaridh Dalgleish îşi sărbătoresc azi ziua de naştere, dar în timp ce primul are patru ani, cel de-al doilea are doar doi. Deşi veniţi pe lume la doi ani diferenţă unul faţă de celălalt, copiii împart aceeaşi zi de naştere: 27 decembrie. Mai ceea ce înseamnă o şansă la unu milion, conform medicilor. Şi asta nu e tot!

Lexi s-a născut în 2007, după ce mama a făcut un tratament de fertilizare, ia rămăşiţele embrioanelor au fost congelate, până în 2009, când părinţii, Hazel (29 de ani) şi Barry (45 de ani), au decis să aibă un al doilea copil, scrie daylimail.co.uk.

În ciuda şanselor de unu la un milion, Ruaridh, s-a născut pe 27 decembrie 2009, la exact doi ani diferenţă faţă de sora lui. Mai mult decât atât, gemenii împart ziua de naştere cu bunica lor, care a împlinit 58 de ani.

Mama copiilor este şi acum uimită de miracolul întâmplat: "Nu ne vine să credem. Deşi copiii au aceeaşi zi de naştere, ei au fost născuţi la exact doi ani diferenţă. Şi cireaşa de pe tort este faptul că au venit pe lume în aceeaşi zi cu mama". Sursa: libertatea.ro

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web