Dorohoi News Logo

O incredibilă poveste a unei verighete. Pierdută în 1995, găsită pe un morcov

povestea_unei_verighete

O suedeză a descoperit inelul său de căsătorie pe un morcov din grădină. Pierduse bijuteria - un inel de aur cu şapte mici diamante - în urmă cu 16 ani.

Lena Paahlsson şi-a pierdut verigheta în 1995, în timpul pregătirilor de Crăciun. Atunci când s-a pus să frământe ceva femeia şi-a dat jos inelul, dar nu l-a mai găsit apoi. Au urmat zile întregi de căutări, dar membrii familiei nu au dat de inel. Apoi, au renunţat să-l mai caute.

La 16 ani după acel eveniment care le-a adus multă tristeţe, soţii Paahlsson au avut parte de o mare bucurie. "Morcovul s-a dezvoltat prin inel. E pur şi simplu de necrezut", a spus soţul Lenei, Ola, într-un interviu pentru ziarul suedez Dagens Nyheter, citat de BBC.

Soţii cred că inelul s-a pierdut printre resturi de legume (coji de cartofi, ceapă etc) care au fost împrăştiate apoi prin grădină, ca îngrăşământ natural. O altă variantă este ca resturile vegetale, împreună cu inelul, să fi fost înghiţite de o oaie.

Inelul de acum 16 ani nu îi mai vine Lenei, dar aceasta a anunţat deja că îl va modifica puţin, deoarece îşi doreşte foarte mult să îl poarte.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web