Dorohoi News Logo

Obsesiile, ambiția și drogurile: SECRETELE vieții lui Steve Jobs

steve_jobs

Putini ar putea contesta geniul creator al lui Steve Jobs, dar in spatele succesului si realizarilor ca om de afaceri se ascund aspecte despre care numai apropiatii sai stiau. FBI a publicat un document in care apar o serie de informatii cutremuratoare despre co-fondatorul gigantului Apple.

Raportul, intocmit de FBI in 1991, a venit ca urmare a postului pe care Jobs urma sa il ocupe in cadrul Consiliului Prezidential de promovare a exporturilor americane.

Dintre cele aproximativ 200 pagini ale documentului dat publicitatii de FBI, reiese ca Steve Jobs, “creierul” din spatele iPod, iPhone sau iPad, a avut o viata extrem de agitata.

Fondatorul Apple si-a ignorat fiica ani de zile pe care a abandonat-o si, mai mult decat atat, consumul de droguri din tinerete i-a agravat starea de sanatate, care ulterior s-a dovedit fatala.

In plus, Steve Jobs era obsedat in a-si atinge propriile scopuri incat distorsiona adevarul, potrivit documentului publicat de FBI.

Pe de alta parte, tot in raportul FBI exista si caracterizari pozitive: un apropiat a lui Steve Jobs afirma despre acesta ca era "un individ cu un puternic simt moral".

Co-fondatorul Apple a murit in toamna anului trecut, la varsta de 56 de ani, din cauza cancerului de pancreas de care suferea in ultimii ani.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web