Dorohoi News Logo

Whitney Houston a murit! Diva avea 48 de ani. A fost găsită moartă într-o cameră de hotel

Whitney Houston

Cântăreaţa de muzică pop a murit sâmbătă, la vârsta de 48 de ani, a anunţat managerul ei Kristen Foster, potrivit CNN.

Whitney Houston, găsită moartă sâmbătă într-o cameră de hotel din Beverly Hills, se afla pe lista invitaţilor la petrecerea organizată anual de mogulul muzicii Clive Davis (79 de ani), în seara dinaintea decernării permiilor Grammy. Cauza morţii divei americane nu a fost făcută cunoscută deocamdată.

Whitney Houston, care s-a confruntat cu consumul de droguri multi ani, a fost internata in mai multe randuri in clinici de dezintoxicare, potrivit site-ului oficial al cântăreţei. Într-un interviu, ea a recunoscut că priza cocaină şi fuma marijuana.

Whitney Houston este singurul artist din lume care a lansat şapte albume consecutive premiate cu discuri de platină, depăşind la acest capitol chiar şi trupa Beatles. Diva americană a vândut peste 170 de milioane de albume in cariera şi 50 de milioane de single-uri, printre care se numără şi piesa „I Will Always Love You", lansată în 1993 şi care a devenit una dintre cel mai bine vândute melodii din toate timpurile.

În anul 2000, Houston a caştigat al şaselea premiu Grammy pentru cea mai bună voce feminină de R&B, tot atunci fiind desemnată şi artista decadei la Premiile muzicale "Soul Train".

Cântăreaţa americană a jucat şi în mai multe filme, adevărata rampă de lansare fiind pelicula „Bodyguard", în care a jucat alături de Kevin Costner şi care a avut încasări de 411 milioane de dolari în întreaga lume.

Moartea lui Whitney Houston, a stârnit un val de reacţii din partea celor care au cunoscut-o. Aceşti şi-au scris durerea pe reţelele de socializare.

Mariah Carey: "Am inima frântă şi ochii în lacrimi la auzul veştii şocante a morţii prietenei mele, incredibila doamnă Whitney Houston. Condoleanţe familiei şi milioanelor de fani din întreaga lume. Nu o vom uita niciodată. A fost una dintre marile voci şi graţii ale muzicii internaţionale"

Nick Cannon, soţul Mariah Carey: "Să fii absent din trup înseamnă să fii prezent la Dumnezeu. RIP Whitney Houston, o adevărată regină"

Justin Bieber: "Am auzit acum la ştiri. O nebunie. Una dintre cele mai MARI VOCI din industria muzicală ne-a părăsit. RIP Whitney Houston. Rugăciunile mele se alătură familiei şi prietenilor. Sunt trist de această veste..."

Russell Simmons: "Profund îndurerat de moartea lui Whitney Houston...Odihneşte-te în pace!"

Elizabeth Bank: "Wow. RIP Whitney Houston. Am crescut cu ea. A contribuit cu multe melodii la petrecerile mele de la 12 ani"

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web