Dorohoi News Logo

Şef sub acoperire: A fost şocat de ce a găsit în propria firmă

sub acoperire

Şefii pot avea surprize neplăcute atunci când află ce se întâmplă cu adevărat în firmele pe care le conduc. Patronul lanţului american de fast-food Checkers, Rick Silva, a acceptat să joace rolul unui simplu angajat într-unul din restaurantele sale, pentru o emisiune TV de tip reality-show, difuzată pe postul CBS.

Top managerul a asistat la scene pe care nu le credea posibile în propria firmă, aşa că nu a rezistat prea mult până să le spună tuturor cine este de fapt.

Ceea ce l-a şocat cel mai tare  a fost să îl vadă pe şeful de restaurant ţipând în mod repetat la un angajat şi ameninţându-l pe acesta cu bătaia. Rick Silva s-a înfuriat, a închis pe loc restaurantul, l-a trimis pe managerul agresiv la cursuri de recalificare şi a numit un alt şef în locul acestuia.

CEO-ul sub acoperire i-a oferit angajatului umilit 15.000 de dolari pentru a putea să-şi îngrijească mama, dat fiind că acesta a fost singurul motiv pentru care îndurase toate umilinţele l-a la care a fost supus. Sursa: realitatea.net.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web