Dorohoi News Logo

Gestul nebunesc al unei femei care i-a tăiat penisul soţului

femeie

O californiancă a fost arestată, deoarece i-a tăiat penisul soţului ei cu un cuţit de bucutărie şi apoi l-a fărâmat în maşina de mărunţit gunoiul.

Catherine Kieu, 48 de ani, este acuzată că l-a legat cu sfori pe soţul ei care dormea, i-a tras pantalonii în jos şi i-a tăiat penisul. Femeia a mers apoi în bucătărie unde a aruncat organul în maşina de fărâmat gunoiul. Apoi a sunat la 911.

Femeia, care a fost ridicată luni seara de la locul faptei, a fost acuzată de tortură şi vătămare corporală gravă. Acesteia nu i s-a oferit dreptul la cauţiune şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe viată.

Gestul a venit în urma unei discuţii aprinse cu şoţul ei, cu privire la nişte prieteni care stăteau în locuinţa lor. Când a sunat la salvare, Catherine a spus că tocmai a venit acasă, găsindu-l pe soţul ei legat de pat şi sângerând puternic.

Poliţia crede că ea l-ar fi putut chiar droga pe acesta, pentru a-l adormi şi a-şi pune planul în funcţiune. Soţul a fost dus la cel mai apropiat spital în stare foarte gravă, unde a suferit o intervenţie chirurgicală. Sursa: antena 3.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web