Dorohoi News Logo

Google a lansat noul serviciu SeaView

Google SeaView

Milioane de oameni din toată lumea vor putea urmări imagini live din adâncurile mărilor şi oceanelor, graţie unui nou serviciu lansat deocamdată numai în variantă beta de Google, în parteneriat cu Catlin Group Limited şi organizaţia nonprofit Underwater Earth.

După ce le-a oferit oamenilor posibilitatea de a viziona pământul din satelit, cu Google Earth şi de a explora marile oraşe ale lumii, străzile şi monumentele din acestea, cu Google StreetView, compania s-a orientat către adâncurile apelor şi a demarat un proiect de fotografiere şi cartografiere a acestora - Catlin Seaview Survey.

Proiectul Calin Seaview Survey a fost lansat ieri în Singapore şi cuprinde un portofoliu de 50.000 de imagini. Utilizatorii pot selecta un set de imagini şi pot porni cu uşurinţă într-o scufundare virtuală.

Fotografiile, care se găsesc aici, sunt fotografii panoramice de 360 de grade, din peisajul subacvativ de lângă Australia. Cele 50.000 de imagini au fost strânse în luni de zile petrecute în adâncurile oceanului de către scafandrii care au lucrat în proiect. Sursa: capital.ro

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web