Dorohoi News Logo

Gemenele care sfidează toate statisticile: una e albă, cealaltă mulatră

gemene3

Povestea surorilor Kian şi Remee e una incredibilă: una dintre ele este blondă, cu pielea albă şi ochi albaştri, cealaltă este mulatră şi are ochi căprui. Ai crede că nu au aceiaşi părinţi la prima vedere, dar ele sunt gemene născute la un minut distanţă una de alta.
Fetiţele au avut şansa extrem de rară, de una la un milion, de a avea parte de o combinaţie rară genetică. Astfel cele două fetiţe care au împlinit şapte ani au ambii părinţi născuţi din mame albe şi taţi de culoare.

Mama lor, Kylee Hodgson, spune: "Atunci când s-au născut părea greu de crezut că sunt gemene, pentru că arătau atât de diferit. M-am aşteptat ca pe măsură ce cresc vor ajunge să semene mai mult şi că diferenţele dintre ele vor fi din ce în ce mai mici, dar culoarea pielii lor e mai distinctă pe măsură ce trece timpul".

Fetiţele nu s-au întrebat niciodată, susţine mama lor, citată de Daily Mail, de ce sunt atât de diferite una de cealaltă, ci doar acceptă acest lucru şi sunt foarte apropiate.

Cu toate acestea, susţine Kylee Hodgson, "fetele au personalităţi diferite. Remee, cea blonduţă, este foarte liniştită, în timp ce Kian este mult mai încrezătoare în sine şi mai sociabilă. Amândouă iubesc dansul şi muzica, dar au grupuri diferite de prieteni şi sunt în clase diferite şi la şcoală".

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web