Dorohoi News Logo

„The rite” sau „Ritualul”

The-Rite

Anthony Hopkins nu se dezminte, actorul uimeste din nou prin aparitia si prestatia pe care o are in cel mai recent film in care apare: ,,The rite" sau ,,Ritualul" unde il interpreteaza pe ciudatul parinte: Lucas.

Filmul pare a fi insiprat din fapte reale, ceea ce ii ofera un puls de autenticitate si groaza, deoarece dupa cate se pare Diavolul si jocurile sale murdare se pot infiltra in orice colt al lumii, erodand natura umana. Actiunea are loc cum si este de asteptat intr-o manastire, unde este adusa o tanara ce se presupune a fi posedata. Aici, intervine in scena Colin O’Donoghue ce il interpreteaza pe Michael Kovak, un preot mai tanar, care se indoieste puternic de dogmele religioase, lucru pentru care

Vaticanul il trimite pentru o perioada sa ,,studieze" alaturi de parintele Lucas.
Cu cat se adancesc mai mult in rezolvarea cazului tinerei fete, tanarul ferm convins la inceput ca factorul psihologic este cel care i-a determinat acesteia credinta ca este posedata, isi schimba perceptia.

Filmul a aparut deja in cinematrografele din Romania si in curand va fi disponibil si la Iasi. Dincolo de jocul fantastic al actorilor , ceea ce impresioneaza este ideea existentei raului in cele mai neobisnute si nebanuite forme. Trebuie vazut! (DorohoiNews.ro, Adriana D.)
 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web