Dorohoi News Logo

ONU face angajări. Salariul poate depăşi 11.000 de dolari

ONU face angajări

Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) face angajări. ONU a demarat programul de recrutare Young Professional Programme Competitive Examinations. Salariile pot ajunge la 133.000 de dolari pe an (peste 11.000 de dolari pe lună).

Programul se adresează tinerilor cu vârsta până în 32 de ani, care au cel puţin o diplomă universitară şi vorbesc fluent limbile engleză sau franceză. Perioada de înscriere este 13 iulie – 12 septembrie 2012, iar domeniile în care vor putea fi susţinute examenele sunt: afaceri politice, afaceri sociale, arhitectură, economie, producător radio (portugheză, kiswahili) şi tehnologia informaţiei.

România se numără printre statele membre ONU eligibile, în acest an, pentru a participa, pentru a treia oară, la programul ONU de recrutare naţională (NCRE1997, 2011, 2012). YPP2011 s-a finalizat prin includerea unui candidat declarat admis, pe o lista de rezervă, pentru o perioadă de doi ani, se arată într-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe.

Persoanele interesate vor putea aplica, personal, prin intermediul portalului de pe pagina web a ONU unde se găsesc informaţii detaliate despre procesul de înscriere, simulări de examene, centre de examinare.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web