Dorohoi News Logo

„Robotzi”...atacă România

Robotzi...atacă România

Românul a fost mereu fascinat de tot ceea ce vine din afară pentru că prin nu stiu ce acord tacit ne-am autoconvins că străinatatea e mai bună, că ea are produse calitative ce nu se pot compara cu ale noastre. Trebuie să recunoștem că, deși nu vrem, ne bate inima foarte tare când auzim că nu știu ce regizor cunoscut a mai lansat un film, că s-a pus pe piață încă un serial inedit, că americanii au inventat un nou desen animat și tot așa...

Aceasta era realitatea până acum, căci situația s-a schimbat odată cu apariția pe piață a celor de la ,,Creative monkeyz”, un grup de români care a lansat un desen animat de o ironie și un umor neobișnuite și incredibil de captivante.

Personajele create de ei, ,,Mo”, roboțelul cu o pasiune pentru înjurături și cu o imaginație foarte bogată și ,,F.O.C.A.” (Fabricant Original Cu Aluminiu), robotul intelectual, ce are un răspuns logic pentru toate și care afișează un calm ieșit din comun dau viata mini-desenului: ,,Robotzi”.

Pe piața există deja 7 episoade disponibile publicului atât pe youtube cât și pe siteul http://creativemonkeyz.com/. Echipa lansează în fiecare joi câte un nou episod, nu-l rata pe următorul! (DorohoiNews, Adriana D.)

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web