Dorohoi News Logo

Prima ediţie a Cupei Şcolilor la StreetDance în judeţul Botoşani

cupa-scolilor-de-streetdance

Phoenix School Dance Botoşani şi PNL Botoşani vor organiza, pentru prima dată în judeţul Botoşani, Cupa Şcolilor la StreetDance. Competiţia se va desfăşura pe data de 3 aprilie, ora 16:00, la Sala Polivalentă Elisabeta Lipă Botoşani.

„Pe langa trupele de dans care va vor incanta, ne-am gandit ca ar fi momentul pentru a-i aduce pe C.R.B.L si Nane, acestia venind pentru prima data in Botosani”, susţin organizatorii.

În urma punctajului acordat de juriu, primele 3 licee/scoli generale câştigătoare vor merge mai departe la Marea Finală Naţională ce va avea loc pe 27 aprilie la Bistrita.

„Ca de fiecare data si acum suntem alaturi de acesti tineri minunati. Ei au venit cu ideea si impreuna organizam acest eveniment inedit pentru judetul nostru. Ne-am gandit ca acest concurs sa se desfasoare in saptamana “Scoala Altfel”, tocmai pentru a le oferi elevilor o schimbare din rutina scolii, a le permite exprimarea spiritului creativ si a le antrena spiritul de echipa”, a declarat vicepresedinta Tineretului National Liberal, Anca Paslaru, organizatoarea din partea PNL.

„Este un proiect ambitios si de impact, adresat atat elevilor cat si persoanelor de varsta a 2-a. Dorim ca prin acest eveniment sa aducem judetul Botosani pe harta nationala a dansului, fiind pentru prima data cand in Botosani se organizeaza un asa eveniment”, a spus George Turcu organizatorul din partea Phoenix School Dance.

Telefon pentru detalii sau bilete: 0743.838.878 E-mail pentru inscrieri: [email protected]

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web