Dorohoi News Logo

Încă se mai nasc oameni, în Moldova! Lansare de carte la Dorohoi

Gica Manole

Pe meleagurile odinioară păstorite de gloriosul voievod Ştefan cel Mare, urmaşii săi de după jumătate de mileniu sunt invitaţi să participe la lansarea celei de-a treia ediţii a cărţii "Ştefan cel Mare. Sfântul cel mare al românilor", semnată de prof.dr. în istorie Gică Manole.

Evenimentul, care se va desfăşura în Aula Colegiului Naţional "Grigore Ghica" din Dorohoi, în data de 10 martie 2013, începând cu orele 10.00, este menit să marcheze un moment de remember, dar şi de introspecţie, pentru cei în ale căror vine mai curge, încă, sânge românesc autentic.

Cartea, tipărită în ediţie de lux de către Euclid Systems Suceava în anul 2012, adună laolaltă nu numai versiunea revizuită şi completă a monografiei dedicate domniei lui Ştefan cel Mare, dar şi câteva emblematice referinţe critice având drept obiect lucrarea şi pe autorul ei. Cele 368 de pagini ale cărţii cuprind, de asemenea, şi un consistent album foto, color, însumând 71 de pagini. Per ansamblu, evenimentul se anunţă a fi, prin clasa sa, unul pe care rareori urbea dorohoiană are prilejul să-l găzduiască.

Vă aşateptăm!

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web