Dorohoi News Logo

Caleidoscop în cuvinte, de WEEKEND: UNDE MERGE TOATĂ LUMEA

caleidoscop

A decis să încerce plăcerea păcatului pentru prima dată. A luat avionul spre locul faimos, cunoscut ca oraş al plăcerilor uşoare, şi a luat taxiul de la aeroport, spunându-i şoferului discret: „Mă iei acolo unde doreşte să meargă toată lumea!”

S-a lăsat uşor pe scaun şi s-a gândit la aventura pe care a aşteptat-o atât de mult, despre care a auzit dar nu a încercat-o, la femeile pe care nu le vezi numai în filme.

S-a gândit şi s-a gândit până ce s-a oprit maşina; s-a uitat prin jur şi a văzut un loc ciudat care nu semăna deloc cu cel din visul său. Când a întrebat şoferul de taxi de locul cu pricina, acesta i-a răspuns cu răceală că se găsesc într-un cimitir din oraş.

S-a supărat foarte tare atunci călătorul şi a strigat la şofer, spunându-i că el vrea să meargă acolo unde este viaţă de noapte şi cluburi, şi nu la cimitir.

Şoferul i-a răspuns atunci în limba lui maternă că nu toţi oamenii merg la cluburi de noapte dar toţi, fără nici o excepţie vin la cimitir!

Omul s-a gândit la spusele şoferului, ce au avut un mare efect asupra sa şi, pe loc, s-a decis: s-a întors la aeroport, s-a îmbarcat într-un avion şi s-a întors acasă, la familia lui. Bara Haki Abdulbaki

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web