Dorohoi News Logo

Seminarul Teologic Dorohoi: „Un zâmbet și un gând frumos pentru mama” - ediția a X-a - FOTO

Activitate 8 martie_Seminarul Teologic Dorohoi_11

Vineri, 8 Martie 2013, la Sala Teatrului din Dorohoi, membrii Cenaclului HARIS de la Seminarul Teologic Liceal „Sf. Ioan Iacob” au prezentat spectacolul „Un zâmbet și un gând frumos pentru mama”, program ajuns la cea de a X-a ediție.

Programul a debutat cu un cuvânt de bun venit, rostit de Doamna Cristina Ionela Ignat, profesor de Limba Română și Coordonator al Cenaclului HARIS. După ce a urat multă sănătate și o primăvară senină tuturor mamelor prezente în sală, doamna profesoară a reamintit tuturor ce au însemnat edițiile precedente ale acestui moment deosebit.

A urmat apoi programul propriu-zis, prezentat de elevii Ecaterina Muha și Lucian Martin. Rând pe rând, pe scenă s-au perindat soliști vocali și instrumentiști, actori și dansatori, cu toții elevi sau absolvenți ai școlii noastre, care au încântat publicul cu talentul lor. La final, după ce s-a cântat „La mulți ani”, toți cei care au contribuit la buna desfășurare a spectacolului au fost recompensați cu Diplome de excelență. (Consilier educativ, Pr. Crețu Vasile Ionuț)

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web