Dorohoi News Logo

Premiul I obținut la Focșani de formațiile de dansuri din Dorohoi, „Alunelul” și „Stejărelul” - FOTO

Alunelul si Stejarelul Dorohoi_06

Copiii dorohoieni din formațiile de dansuri „Alunelul” (clasele I-IV) și „Stejărelul” (clasele V-VIII) din cadrul Clubului Copiilor Dorohoi, au participat la un concurs de dansuri organizat la Focșani.

Sâmbătă, 20 aprilie 2013, a fost organizată, de către Palatul Copiilor Focșani, cea de-a VII-a ediție a concursului interjudețean „Pe-o gură de rai”. La această ediție, atât „Alunelul” cât și „Stejărelul” s-au clasat pe locul I la categoriile de vârstă pe care le-au reprezentat. Alături de ei au fost prezenți și colegii de la Palatul Copiilor Botoșani care s-au clasat de asemenea pe podium.

„Suntem foarte mulțumiți de rezultatele obținute, iar copiii sunt fericiți că au avut oportunitatea de a participa la un asemenea concurs. Mă bucură faptul că reușim să facem performanță, să ne clasăm pe locuri fruntașe la astfel de concursuri și îmi doresc să participăm și la concursuri mai mari, de talie națională și de ce nu de talie internațională.”, a declarat pentru Dorohoi News, Constantin Dicu, instructor de dans popular.

Copiii se pregătesc intens pentru un nou concurs pentru că la sfârșitul săptămânii, sâmbătă, 27 aprilie 2013, vor participa la prima ediție a concursului „Comorile Neamțului”, organizat la Piatra Neamț. La acest concurs vor participa aceleași formații ca la concursul de la Focșani, noutatea fiind formațiile de la Darabani, lucru care va închega o echipă puternică care poate sa facă performanță.

„Ne dorim să ne clasăm din nou pe podium însă așteptăm să vedem ce se va întâmpla. Această deplasare este privită cu ochi buni de copii pentru că este ca o excursie pentru ei. Mergem cu inima deschisă și vrem să arătăm că suntem buni în ceea ce facem”, a declarat pentru Dorohoi News, Constantin Dicu, instructor de dans popular. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web