Dorohoi News Logo

Sute de dorohoieni la Teatrul de Revista „Constantin Tanase” - FOTO

Dorohoi - Teatrul de Revista - Constantin Tanase_

Teatru de Revistă „Constantin Tănase” a debutat în forţă în acest an la Dorohoi. Aproximativ 1200 de dorohoieni au participat la spectacolul organizat de viceprimarul Constantin Bursuc şi organizaţia PNL din Dorohoi. Spectacolul aşteptat cu nerăbdare de sutele de dorohoieni, a început în jurul orei 18:00 şi s-a desfăşurat pe scena amfiteatrului din Parcul Brazi.

Evoluţia actorilor a fost apreciată de publicul prezent în număr mare, pe scenă fiind invitaţi să evolueze mari actori ca Stela Popescu, Alexandru Arşinel, Adriana Trandafir, Vasile Muraru, Adrian Enache, Alexandru Lulescu.

Constantin Bursuc precizează că prin această acţiune a dorit să facă un cadou dorohoienilor cu ocazia împlinirii a 138 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal. „A fost un cadou făcut dorohoienilor, cu ocazia împlinirii, pe data de 24 mai, a 138 de ani de la înfiinţarea PNL” a declarat viceprimarul Constantin Bursuc

Spectacolul, intitulat „Revista revistelor”, a durat aproximativ două ore şi jumătate şi a cuprins cele mai reuşite momente artistice selectate de-a lungul anilor din spectacolele Teatrului „Constantin Tănase”. „Este lăudabilă iniţiativa de a aduce trupe mari şi a oferi dorohoienilor spectacole care să nu miroase a improvizări, publicul a fost excepţional, iar reacţia dorohoienilor a fost una tonifiantă” a declarat Alexandru Arşinel, directorul Teatrului de Revistă” Constantin Tănase”. (Otilia O.)

Autor: DorohoiNews.ro

 

DorohoiNews.ro
cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web