Dorohoi News Logo

Botoșăneni premiați la cea de-a XX-a ediție a Festivalului Internațional „Micul Prinț” din Chișinău

Botoșăneni premiați la cea de-a XX-a ediție a Festivalului Internațional „Micul Prinț” din Chișinău

În perioada 29 mai – 1 iunie 2013 s-a desfășurat la Chișinău cea de-a XX-a ediție a Festivalului Internațional „Micul Prinț”. Botoșaniul a fost reprezentat la acest festival de șase copii talentați care au reușit să impresioneze publicul și juriul.

Vezi ce premii au obținut:
Isabela Pamparău - Premiul 1
Mihăiță Enache - Premiul 2
Amalia Hrom - Premiu Special
Oana Tăbultoc - Premiu Special
Ailoaei Larisa - Premiu Special

Concursul a fost jurizat atât de nume sonore ale muzicii internaționale, cât și de un juriu al laureaților edițiilor precedente din care a făcut parte și dorohoianca Codruța Barariu, care în Gala Concursului care a avut loc la Palatul Național din Chișinău, a susținut și un minirecital.

Oana Tăbultoc, Larisa Ailoaei și Codruța Barariu au primit „Diplome de Onoare pentru contribuția remarcabilă la promovarea și păstrarea valorilor culturale naționale românești în lume” din partea lui George Călin, Ambasadorului României pentru Pace de la Strasbourg.

Acești copii au avut fericita ocazie să participe și la Primul Summit al Talentelor Lumii, implementat de Academia Europeana a Societății Civile și Cluburile Consiliului Europei, alături de alți copii din Ucraina, Republica Moldova, Italia, Kazahstan și Belarus. Autorul acestor mari proiecte este binecunoscuta poetă de la Chișinău, Renata Verejanu.

 

DorohoiNews.ro
cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web