Dorohoi News Logo

Oficialități prezente la Dorohoi în a doua zi a Festivalul Internațional de Muzică Populară „Mugurelul” - FOTO

Oficialitati la Festivalul Mugurelul Dorohoi 2013_04

Parcul „Brazi” din Dorohoi a fost pentru două zile gazda ediției a IX-a a Festivalul Internațional de Muzică Populară „Mugurelul”, una dintre cele mai prestigioase manifestări culturale, de acest gen, din țară.

Reprezentanți din Slovacia, Republica Moldova, Ucraina și a mai multor județe din România, reuniți într-un decor natural, unic și beneficiind de un spațiu de exprimare artistică impecabil au făcut dovada că știu să realizeze o simbioză profesionistă cu publicul.

În cea de-a doua zi, Festivalul Internațional de Muzică Populară „Mugurelul” s-a bucurat de prezența oficialităților printre care amintim pe Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi, senatorul Doina Federovici, Mihaela Huncă, inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, Costică Macaleți, prefectul județului Botoșani și Forin Țurcanu, președintele Consiliului Județean Botoșani.

„Mă bucur că Festivalul a ajuns la cea de-a IX-a ediție și pot să spun că sunteți atât de frumoși încât v-aș înfia pe toți și v-aș face mutație pe Dorohoi, indiferent de unde sunteți, Republica Moldova, Ucraina, Slovacia sau alte zone din țară. Parada a fost extraordinară, spectacolul a fost unul de înaltă ținută și nu pot să spun decât faptul că sunt onorat că sunt alături de Marcel Dupu și de această fantastică orchestră, care este una dintre cele mai bune din România.”, a declarat pentru Dorohoi News, Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

În cele două zile de spectacol au urcat pe scenă interpreţi şi formaţii de muzică populară din categoriile de vârstă 7-10 ani, 11-14 ani şi 15-18 ani. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web