Dorohoi News Logo

Concurs de fotografie organizat de ATOR, filiala Dorohoi

afis_concurs

Asociaţia Tinerilor Ortodocşi Români (ATOR), filiala Dorohoi, organizează începând de marţi, 8 februarie, până pe 5 martie, Concursul de fotografie pentru tineri “Chipul mamei”. Elevii, liceenii şi studenţii din toată ţara pot participa cu zece fotografii care vor trebui trimise la adresa [email protected].
    Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza. Cele mai reuşite vor fi prezentate într-un album online, dar şi într-o mică expoziţie cu prilejul conferinţelor pe care asociaţia le va organiza în perioada Postului Paştelui.
“Scopul concursului este acela de a-i face pe tineri să îndrăgească lucrurile frumoase şi folositoare pe care le pot găsi în viaţa lor. Dorim ca tinerii să descopere valoarea familiei ortodoxe. Titlul a fost ales gândindu-ne şi la Anul omagial al Sfântului Botez şi al Sfintei Cununii pe care Patriarhia Română l-a propus pentru 2011. Ne-am gândit că prin acest titlu vom putea să-I stimulăm pe tineri să conştizeze dragostea faţă de mamă şi faţă de familie în general”, a declarat pr. Ciprian Şoptică, de la parohia Satu-Nou şi preşedinte al ATOR, filiala Dorohoi. (DorohoiNews.ro)

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web