Dorohoi News Logo

Ajutati cu un clik un tanar talent

Codruta

Codruta Barariu este absolventa a Scolii Populare de Arta (sectia canto clasic), iar in prezent eleva a Scolii Nr. 10 Botosani. Studiaza in particular flautul. Este membra a Grupului VOCES de la Clubul copiilor si elevilor Dorohoi.

A fost selectata de catre organizatorii Romanian Young Top Music (RYTM) - Un top anual al celor mai talentati copii din Romania din domeniul muzicii usoare, muzicii populare si muzicii folk.
Acesta este profilul unde poate fi votata on-line: http://www.rytm.sindcultura.ro/barariu-codruta-bianca

Este in topul primelor melodii de pe site-ul primului festival on-line pentru copii unde se lupta pentru premiul cel mare-obtinerea titlului onorific ,,X.Vibe Artist of The Year" si de ambasador muzical al copiilor din Romania plus o excursie gratuita la Festivalul international Sanremo junior.
A fost selectata pentru a participa la sfarsitul lunii mai 2011 la Festivalul international ,,Micul Print"-Chisinau. Editia din acest an se desfasoara sub patronajul Presedintiei Republicii Moldova. Autorul si realizatorul proiectului este Organizatia Mondiala  a Copiilor Talentati(OMCT).

Cantec pentru bunica: http://www.trilulilu.ro/ekaterina/31163673c939ea
Hora din Moldova: http://www.trilulilu.ro/ekaterina/54182664165648  (DorohoiNews.ro)
 

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web