Dorohoi News Logo

Clubul Fotografilor Botosani

Lansare sigla

Membrii Clubului Fotografilor Botosani, se  vor intalni bilunar in ziua de joi incepand cu  data de 24 februarie 2011 orele 18.00, aceste intalniri vor avea loc in  sala “CLUBUL FOTOGRAFILOR BOTOSANI”, care se afla la “HOTEL MARIA”- Botosani, etaj 1. La intalnirea de joi 24 februarie au fost prezentate fotografii realizate de membrii clubului, portofolii cu lucrari, a avut loc o discutie care a avut ca tema Portretul in conditii de lumina naturala si au fost clarificate unele probleme organizatorice.
Marius Agrigoroaei, unul dintre membrii fondatori al clubului a declarat pentru Dorohoi News: Printre noi a fost fotograful Daniel Boghian care s-a oferit sa ne sprijine in activitatea noastra. S-a discutat prima tema a clubului PORTRET, lucrarile fiind apreciate de majoritatea celor prezenti. Maine (vineri – nota redactiei) s-a stabilit ca cei inscrisi pentru cursurile de initiere in fotografie sa fie prezenti la ora 19.00 la Hotelul Maria. Cu timpul va vom tine la curent despre evolutia si desfasurarea activitatii clubului postand pe blogul nostru oficial.

Fotograful dorohoian, Marius Petrescu, impreuna cu oamenii din bete de chibrit au lansat in lumea lor imaginara sigla acestui club, la aceasta lansare au participat toate personajele din fotografiile artistului. Locația a fost aleasa cu grija deoarece acești omuleți se aprind foarte repede și au trebuit respectate normele de prevenire și stingere a incendiilor. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro
 

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web