Dorohoi News Logo

Teatru Vasilache : Gestionarea costumelor de carnaval ramase mici proprietarilor

Teatru Vasilache

Teatrul pentru copii și tineret  “Vasilache”,  la propunerea Societății cultural artistice “Arlechin”  dar și a mai multor grădinițe, a decis să gestioneze situația costumelor  de carnaval rămase mici proprietarilor.

Costumele de carnaval după o utilizare rămân mici și de cele mai multe ori sunt aruncate.
Teatrul “Vasilache” , inițiază proiectul  “Costumul de carnaval”.
    
Proiectul vine în sprijinul părinților care, după ce cu multă greutate dar și cu cheltuieli foarte mari,  au reușit să facă rost de un costum de carnaval pentru copii, după prima utilizare, aceata a rămas mic și  nu știu ce să facă cu el.
Totodată proiectul  vine în sprijinul părinților care trebuie să facă rost de un costum de carnaval pentru copii și nu știu de unde și nici cum.

Mai mult, proiectul creează condițiile ca, după ce au fost utilizate, costumele de carnaval, să fie utilizate și de alți copii, la fel de frumoși și deștepți ca ai noștri dar cu părinți cu posibilități financiare mai reduse ca ale noastre.

Costumele vor fi donate Teatrului “ Vasilache”, care le va gestiona pe viitor. O parte vor fi transmise către școli din  localități aflate în situație financiară grea iar o parte vor fi păstrate la magazia teatrului pentru a fi puse la dispoziția doritorilor din municipiul Botoșani.
La data depunerii, teatrul oferă o invitație la unul din spectacolele teatrului. (DorohoiNews.ro)

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web