Dorohoi News Logo

Un zambet si un gand frumos pentru mama - la editia a VII-a

seminar Dorohoi

Seminarul Teologic din Dorohoi, Scoala din satul Ionaseni - comuna Varfu Campului si Asociatia "IHTIS" (a unor tineri cu dizabilitati severe) organizeaza, marti, 8 martie, incepand cu ora 11.00, la Sala Teatrului, spectacolul "Un zambet si un gand frumos pentru mama", ajuns la cea de-a VII-a editie.
In cadrul spectacolului, unul dintre tinerii cu dizabilitati, Marius Gireada, va lansa o carte de versuri, iar un altul va interpreta un cantec. De asemenea, membrii Asociatiei Tinerilor Ortodocsi Romani- ATOR - filiala Dorohoi- vor sustine un recital de muzica folk.
"Programul cuprinde multe cantece frumoase interpretate de elevii seminaristi cu acompaniament orchestral asigurat de Alexandru Darie din anul IV- orga si Silvestru Bidascu din anul I- vioara, dl. Liviu Ciulei - chitara,  multe piese de teatru-4 la numar, nu foarte lungi,- "Five o clock", "Dactilografa", "Ochiul soacrei" si "Pacala"- poezii dedicate momentului. Timpul aproximativ al duratei este de 2 ore 1/2", sustine preotul Constantin Miha de la Seminarul din Dorohoi. (DorohoiNews.ro)

 

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web