Dorohoi News Logo

Hudești : Festival latino „Dansez pentru mama”

valuta-murariu

Duminică începând cu ora 11:00, la Hudești va avea loc un festival de muzică latino - dans latin, unde Casa Municipală de Cultură participă cu toate cele cinci grupe de latino, începători și avansați, în jur de 50 de copii.

Fiind un festival județean, vor participa toate instituțiile din județ care au formații de dans latino. Din juriu va face parte Valuța Murariu, directorul Casei de Cultură și Dicu Constantin care este instructorul copiilor de la Casa de Cultură Dorohoi.


„Acțiunile noastre nu se vor opri aici, noi continuăm cu participarea copiilor la diverse activități spre exemplu peste o lună va fi un concurs național la București, unde vom merge cu copiii din grupa mare. Am mai participat și duminica trecută la un festival la Botoșani, unde am fost prezenți cu grupele mici și mijlocii. Încercăm să reprezentăm Dorohoiul în cât mai multe localități din țară, acolo unde au loc activități de acest fel.”, a declarat pentru Dorohoi News, Valuța Murariu director Casa de Cultură Dorohoi. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro
 

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web