Dorohoi News Logo

Cenaclul Literar Dorohoian de Marți Seară

Cenaclul-literar

În fiecare marți la Casa Municipală de Cultură  au loc ședințele cenaclului literar,,Editor”  condus de Prof. Ciprian Voloc.

Toate persoanele care scriu, care au înclinații artistice sau cărora le place literatura, sunt invitate să participe, deoarece în cadrul acestui cenaclu se prezintă opere literare, poezii, proză, se discuta de cărți care apar și se lansează la un moment dat pe piață. Se discută despre scriitorii din Dorohoi și de cei din județ mai mult decât se face prin a vizita un stand la o librărie unde nu știi ce apare, nu știi ce conține cartea și apoi există șansa ca cei care vin la acest cenaclu să-și publice o carte, să scoată un volum de poezii, să aibă acces către o editură.
„Noi cunoaștem edituri unde se pot edita cărți la un cost minim. În Dorohoi sunt mulți scriitori, avem mulți oameni care scriu și este păcat că nu știu de existenta acestui cenaclu. Vă așteptăm să fiți alături de noi și să faceți cunoscut cenaclul Editor, către toți iubitorii de act literar-artistic autentic…”, a declarat pentru Dorohoi News, Valuța Murariu.
În fiecare marți la ora 15:00, toți cei interesați sunt invitați la Casa Municipală de Cultură. (DorohoiNews.ro)
 

Autor: DorohoiNews.ro

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web