Dorohoi News Logo

Sărbătoare și voie bună la Hudesti

Hudesti Festival

În urma participări la festivalul de muzică latino „Dansaz pentru mama” organizat la Hudesti, formațiile de dansuri ,,Caliente“ ,,Jingles” ,,Forever Dance” si ,,Electric Purple“, care activeazaă la Casa Municipală de Cultură Dorohoi, instruiți de instructor Dicu Constantin de la Clubul ,,Pro dance” Botoșani și profesor la Clubul Copiilor și elevilor Dorohoi, au primit diplome si cupe pentru prestațiile lor la acest concurs.

„Emoții, nerăbdare, talent, măiestrie, muncă... multă muncă s-a putut observa cu siguranță la toți cei prezenți. Toți au fost foarte frumoși și foarte talentați, iar în ochii lor se zărea nerăbdarea de a urca pe scenă și de a demonstra că talentul se împletește armonios cu munca asiduă a lor și a celor care au fost bucuroși să-i pregătească. Din tot sufletul, putem afirma că stele au coborât pe scena deoarece, copiii au fost de-a dreptul strălucitori”, a declarat pentru Dorohoi News Valuța Murariu, director Casa Municipală de Cultură Dorohoi.

Aceste formtii s-au remarcat în mod deosebit ridicând la fiecare reprezentație publicul în picioare, fiind răsplătiți minunte în șir cu ovații și aplauze.
De remarcat este faptul că în componeța acestor formații se găsesc copii cu vârstele cuprinse între 4-15 ani, iar activitatea instructorului Dicu Constantin a început la Dorohoi în octombrie 2009. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro

 

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web