Dorohoi News Logo

Dorohoi : Cursul de actorie la final

Cursul de actorie la final

Inceput in decembrie 2010, cursul de actorie organizat de catre Compania de radio si televiziune New Talent  condus de catre actorul Lucian Dragota, celebrul preot din serialul de comedie "Vacanţa Mare", a ajuns la final.

Cei 24 de absolventi au sustinut examenul final luni 14 martie la Galleria mall Suceava, in prezenta a aproximativ 100 de spectatori in mare parte parinti si rude ale micilor actori cu un spectacol intitulat ,,Caragiale”. Trahanache, Zoe, Cataventcu, Mita etc. au prins viata pe scena intr-o interpretare plina de talent si emotie…

De altfel asa cum declara directorul Casei Municipale de Cultura,Valuta Murariu, institutia care a gazduit acest  curs, publicul dorohoian v-a putea urmari reprezentatia micilor actori la Dorohoi in data de 3 aprilie orele 14.00, la Sala de Spectacole a municipiului Dorohoi intr-un spectacol al primaverii.

Asa cum remarca actorul Lucian Dragota in momentul acordarii diplomelor de absolvire ,,In aceasta meserie nu exista decat un singur criteriu de notare, apreciarea  spectatorilor”. Absolventii au dat  dovada de talent si daruire, ca o garantie ca municipiul nostru  va mai lansa nume in aceasta nobila meserie in care a stralucit Octavian Cotescu, Dan Condurache, Stefan Tapalaga sau mai nou Octavian Strunila.

Precizam ca Şcoala de actorie "New Talent" colaborează cu Castel Film, Rofilm şi Eurotalent, motiv pentru care toţi absolvenţii cursurilor au posibilitatea de a participa la castinguri pentru filme, reclame publicitare şi videoclipuri muzicale. (DorohoiNews.ro)

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web