Dorohoi News Logo

Talentele dorohoiene uimesc Bucurestiul

Romanian Open

În cadrul „Dancestar Word Tour 2011” organizat de Uniunea Europeană de Dans la Bucureşti, duminică 20 martie 2011, au participat la turneul de calificare „Romanian Open” Georgiana Colescu, Lorena Dupu, Paşcu Silvia, Roxana Dănilă, Alexandra Hriţcu, Corina Matlinschi, Carina Ungureanu, Alexandra Lepărdă, Anamaria Sarariu, Beatrice Găină, Olivia Vaipan, Ioana Enea, Ana Maia Gîbu şi Valentina Sarariu

Este vorba de o echipă 14 fete provenite de la Clubul Copiilor şi Elevilor Dorohoi şi Clubul Sportiv Pro Dance, instruite la Casa Municipală de Cultură de către prof. Constantin Dicu, care au obţinut o mare victorie urcând pe treapta a treia a podiumului la categoria de vârstă, stil de dans şi tipul formaţiei lor.

„Suntem foarte mândri că într-un aşa orăşel de provincie există copii talentaţi, pasionaţi de arta dansului, care la o competiţie de asemenea nivel au reprezentat cu cinste munca profesorului coordonator, sprijinul, eforturile morale şi financiare ale părinţilor, şi nu în ultimul rând dăruinţa şi dorinţa lor de afirmare.”, a mentionat prof. Constantin Dicu.

A fost un concurs extraordinar, de o înaltă factură tehnică şi artistică, la care au participat 144 de formaţii din toată ţara, cumulând un număr de peste 1000 de dansatori ce s-au întrecut pentru obţinerea unui loc în finala europeană ce va avea loc în luna mai în Croaţia. (DorohoiNews.ro)
 

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web