Dorohoi News Logo

“Amintiri din copilărie” pe scena Sălii Teatrului

Amintiri din Copilarie

După ani de zile în care spectacolele dedicate copiilor au fost lăsate în grija Teatrului „Vasilache”, actorii de la Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoşani au pus în scenă „Amintiri din copilărie” de Ion Creangă.

Spectacolul a avut loc ieri, 25 martie 2011 la Sala Teatrului, primul începând cu ora 11.30, iar al doilea de la ora 14.00. Piesa face parte din repertoriul teatrului şi este prima din stagiunea aceasta. Scenariul făcut de Ştefan Oprea  şi în regia lui Ion Ciubotaru este o adaptare a poveştii lui Creangă, care a reuşit să strângă în sală copii de toate vârstele. „Jucăm în mod frecvent, în special la Botoşani, dar pentru că ştim că şi la Dorohoi sunt copii care studiază operele lui Creangă am venit şi aici cu mare drag.  Ne bucurăm că ne-am întâlnit aici cu un public minunat, foarte receptiv ”, a spus actorul Cezar Amitroaie.
Săptămâna viitoare, teatrul va veni cu piesa „Scuzaţi, doamna profesoară”, un spectacol care se adresează unui alt segment de public, cel matur. (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)

Autor: DorohoiNews.ro

 

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web