Dorohoi News Logo

Premii obținute de șase copii din Dorohoi și Botoșani, la diferite Festivaluri internaționale din țară și din Cernăuți

Vis de Artist

Sase copii din Botosani, coordonati de prof. Catalina Constantinovici, au obtinut in acest weekend diferite premii la Festivaluri internationale din tara si din Cernauti. Studiind canto-muzica usoara la Scoala Populara de Arte ori activand in cadrul Asociatiei culturale "Vis de Artist", copiii au obtinut in aceste zile rezultate meritorii pentru activitatea lor artistica.

La Festivalul-Concurs International de muzica usoara pentru copii si tineret "Ghiocelul de argint", desfasurat intre 25 si 27 martie la Barlad, Morena-Iasmina Bancescu si Diana Leonte au primit Premii de excelenta pentru calitatile vocale etalate in cadrul concursului, Cosmin Mariciuc a obtinut Mentiune la categoria de varsta 10-11 ani, la care au participat 43 de concurenti, Marilena Alecu - mentiune la categoria 15-19 ani si Ionela Ursea - Premiul al II-lea, la aceeasi categorie de varsta - ultimele doua au concurat alaturi de alti 37 de tineri. De asemenea, profesorul lor a fost rasplatit cu Diploma de excelenta pentru pregatirea copiilor si rezultatele obtinute in concurs.

Intre 26 si 27 martie, la Cernauti s-a desfasurat Festivalul International "Vise printre stele" organizat de Centrul Bucovinean de Artă pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Româneşti Cernăuţi, in colaborare cu Primăria oraşului Cernăuţi si Liga Tineretului Român din Regiunea Cernăuţi "Junimea". Emilian Pricope a concurat la categoria de varsta 6-11 ani si a convins cei 11 membri ai juriului sa ii acorde Premiul al III-lea si Titlul de Laureat cu Trofeu. Partener media principal al Festivalului a fost Radio Iasi, care va transmite si selectiuni din cadrul manifestarii, prof. drd. Catalina Constantinovici, presedinta Asociatiei culturale "Vis de Artist" Botosani. (DorohoiNews.ro)

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web