Dorohoi News Logo

[FOTO] Discuţii libere despre “Fericirea de a trăi”

Conferinta ATOR 12

“Fericirea de a trăi” a fost tema celei de a doua conferinţe pascale organizate joi, 31 martie 2011, de ATOR Dorohoi, în colaborare cu Protopopiatul Dorohoi, Seminarul Teologic Dorohoi și Casa de Cultură a Municipiului Dorohoi la Sala Teatrului din Dorohoi. Conferinţa care face parte din ciclul “Între Lumina lui Hristos şi lumina lumii” s-a desfăşurat sub forma unei interacţiuni între invitatul pr.Bogdan Frăsilă şi spectatori, cu privire la fericirea din punct de vedere filozofic şi la fericirea ca sentiment în viaţa oamenilor.

“Sentimentul de mulţumire şi fericire apare atunci când ne punem problema astfel:<> Orice s-ar întâmpla din exterior nu va strica fericirea, pentru că ea este o stare de spirit. Ea nu se poate confunda cu lucrurile materiale”, a spus pr.Bogdan Frăsilă.
         
Spectatorii au putut să adreseze  întrebările lor despre fericire, dar şi să admire două expoziţii: Arta de a modela hârtia şi fotografiile înscrise la concursul “Chipul mamei.” În sală s-au aflat şi membrii ATOR Botoşani, care au prezentat sceneta “Încrederea.” (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)

Autor: DorohoiNews.ro

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web