Dorohoi News Logo

[FOTO] Talentele Dorohoiului prezente pe scena Sălii Teatrului

Flori de primavara 01

Cei mai talentaţi copii, adolescenţi şi tineri ai Dorohoiului s-au reunit ieri, 3 aprilie 2011 pe scena Sălii Teatrului într-un spectacol organizat de Casa Municipală de Cultură Dorohoi, director Valuța Murariu, în scopul de a arăta tuturor celor prezenţi că un oraş atât de mic are cu ce se mândri.

Au evoluat trupe de dans începând cu grupa mică şi anume „Caliente”, până la trupe de dans formate din adolescenţi, „Electric Purple” pregătită de Constantin Dicu, „Jingles” sau „Forever Dance.” Lucas Burighian a interpretat melodii folk ca „Râpa şi „Amintire cu haiduci”, urmat de două eleve ale Grupului Şcolar Regina Maria, Bianca Moisa şi Eva Ursache cu melodia „More than Words.” Muzica populară a fost interpretată de Larisa Avasilichioaie, elevă a Şcolii Populare de Arte din Suceava, Diana Saveliev, elevă a Colegiului Naţional „Grigore Ghica” şi Cosmina Aparaschivei, care va putea fi văzută în curând la Favorit TV. Două piese folk au fost cântate de Kvaşinschi Alexandru: „Bună varianta rea” şi „Oameni de subsol” pe versurile Silviei Grigore.

Tot în cadrul spectacolului de astăzi au fost prezentate scenete ca „Five o’clock”, ”O noapte furtunoasă”, ”Căldură mare”, pregătite de copiii înscrişi la „New Talents”, coordonaţi de Lucian Dragotă. Spectacolul s-a încheiat cu piesa de teatru „Păcală” interpretată de elevii Seminarului Teologic. (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)


Autor: DorohoiNews.ro

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web